Kā iestatāt drošību, ja pievienosies Facebook grupai?

Jums nav jāizvēlas starp dalību Facebook grupās un personisko informāciju. Tiem pašiem drošības iestatījumiem, ko Facebook piedāvā personīgajiem laikiem, attiecas grupas. Ja nesen esat pievienojies grupai, lai reklamētu savu uzņēmumu vai paplašinātu tīklu, pārbaudiet konfidencialitātes iestatījumus, lai tos pastiprinātu vai pārliecinātos, ka viņi ir, kur vēlaties.

1.

Virzieties uz savu Facebook laika skalu un noklikšķiniet uz saites "Par", kas atrodas zem vāka fotoattēla, lai skatītu visu savu personisko informāciju.

2.

Noklikšķiniet uz pogas "Rediģēt", kas parādās, kad jūs rediģējat pār jebkuru bloku, lai rediģētu šo informāciju.

3.

Noklikšķiniet uz "Mērķauditorijas atlasītājs", kas parāda ilustrētas galviņas, un atlasiet, kas var redzēt informāciju. Ja izvēlaties "Tikai man", tikai jūs to varat redzēt. Lai ierobežotu datus, lai tikai jūsu Facebook draugi to varētu redzēt grupās, atlasiet "Draugi". "Publiska" ļauj ikvienam redzēt jūsu informāciju. Varat arī parādīt kādu informāciju konkrētiem draugiem, izmantojot pielāgoto iestatījumu.

4.

Lai saglabātu izmaiņas, noklikšķiniet uz "Pabeigt rediģēšanu". Atkārtojiet šo uzdevumu cita veida personiskajai informācijai.

Padoms

  • Facebook piedāvā auditorijas atlasītāju lielākajai daļai pievienoto satura veidu, ļaujot jums kontrolēt, kas var redzēt saturu, kad to pievienojat savam laikrindai vai grupai. Izmantojiet šo selektoru, lai aizsargātu atsevišķus ierakstus un attēlus.
 

Atstājiet Savu Komentāru