Kā izdzēst iepriekšējās lapas internetā iPad

Internetā redzamās lapas parādās kā cilnes Safari. Ja jūs laiku pa laikam tos neiztīriet, tie var nevajadzīgi novērst jūs un vājināt Safari sniegumu. Tīmekļa lapas noņemšana no pārlūkprogrammas ir tikpat vienkārša kā pieskaroties dzēšanas ikonai. Tomēr jūsu nesen apmeklētās interneta lapas tiek reģistrētas citur jūsu iPad, pat pēc tam, kad izdzēsiet to atbilstošās cilnes. Lai būtu rūpīgi, pārliecinieties, ka esat arī iztīrījis pārlūkošanas vēsturi.

Aizvērt cilnes

1.

Sākuma ekrānā pieskarieties “Safari”. Pēdējās dažās jūsu apmeklētajās tīmekļa lapās parādās cilnes virs pārlūkošanas loga.

2.

Pieskarieties jebkurai cilnei, lai pārskatītu Web lapu un izlemtu, vai to atvērt. Jūsu iPad saglabā līdz pat 25 cilnēm, bet tikai portālos vai ainavas orientācijā attēlo tikai pēdējās septiņas līdz 10 apmeklētās Web lapas. Pieskarieties “>>” blakus pēdējai cilnei, lai skatītu citu apmeklēto Web lapu slēptās cilnes.

3.

Pieskarieties mazajam “X” blakus cilnes nosaukumam, lai to aizvērtu. Web lapa pazūd no jūsu Safari pārlūkprogrammas. Ja aizverat visas cilnes, jūs nokļūsiet tukšā nosaukuma lapā.

Notīrīt vēsturi

1.

Pieskarieties ikonai “Grāmatzīmes”. Atveras grāmatzīmju rūts.

2.

Pieskarieties ikonai “Pulkstenis” rūts apakšējā robežā. Web lapas, kuras esat apmeklējis pēdējās nedēļas laikā, tiek parādītas kā saraksts. Pieskarieties jebkuram uzskaitītajam vienumam, lai atgrieztos iepriekš apmeklētajā lapā.

3.

Pieskarieties “Clear History”. Visas saites uz iepriekš apmeklētajām interneta vietnēm pazūd.

Padomi

  • Lai apskatītu nesen aizvērtās cilnes, Safari pārlūkošanas ekrāna augšējā labajā stūrī nospiediet un turiet nospiestu taustiņu „+”. Lai tos dzēstu, iziet no Safari lietotnes.
  • Varat arī aizvērt visas cilnes un izdzēst pārlūkošanas vēsturi no iestatījumiem. Pieskarieties “Iestatījumi”, kam seko “Safari”, un pēc tam pārslēdziet “Privātās pārlūkošanas” slēdzi uz “Ieslēgts”. Atlasiet “Aizvērt visu”, kad jautājat, vai vēlaties aizvērt esošās cilnes. dzēst visu iepriekš saglabāto pārlūkošanas vēsturi.
  • Ja esat iespējojis iCloud sinhronizēt savu Safari informāciju, tā koplieto jūsu iPad atvērtās cilnes ar citām ierīcēm un datoriem. Lai noņemtu atvērtās Web lapas no citām ierīcēm, atspējojiet sinhronizāciju. Pieskarieties “Iestatījumi”, kam seko “iCloud”, pēc tam pārslēdziet Safari slēdzi uz „Izslēgts”.
 

Atstājiet Savu Komentāru